Fil:Python logo and wordmark.svg

Från Wikiskola
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Originalfil(SVG-fil, standardstorlek: 486 × 144 pixlar, filstorlek: 15 kbyte)

Den här filen är från Wikimedia Commons och kan användas av andra projekt. Beskrivningen på dess filbeskrivningssida där visas nedan.

Beskrivning
English: Python logo
Deutsch: Python Logo
Datum
Källa https://www.python.org/community/logos/
Skapare www.python.org
Tillstånd
(Återanvändning av denna fil)

https://www.python.org/psf/trademarks/

Andra versioner
GNU head Detta verk är fri programvara; du kan distribuera det och/eller modifiera det under villkoren i GNU General Public License som publicerat av Free Software Foundation; antingen version 2 av licensen, eller någon senare version. Detta verk distribueras i hopp om att det ska vara användbart, men utan någon garanti, även utan underförstådd garanti om säljbarhet eller lämplighet för ett särskilt ändamål. Se version 2 och version 3 av GNU General Public License för mer information.
Trademarked
Detta verk innehåller material som kan vara utsatt för varumärkesrättsliga lagar i en eller flera jurisdiktioner. Innan du använder detta innehåll bör du försäkra dig om att du har rättigheterna till att använda det enligt de lagar som gäller i förhållandena av din avsedda användning. Du är ansvarig för att du inte inkräktar på någon annans upphovsrätt. Se vår allmänna ansvarsfriskrivning. Användningen av detta varumärke indikerar inte godkännandet av innehavaren av Wikimedia Commons eller Wikimedia Foundation, och inte vice versa.

Den här taggen anger inte upphovsrättens status eller källan till det bifogade arbetet. En normal upphovsrättstagg och en källa behövs fortfarande. Se Commons:Licensing för mer information.

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande14 augusti 2010 kl. 15.28Miniatyrbild för versionen från den 14 augusti 2010 kl. 15.28486 × 144 (15 kbyte)QuibikReverted to version as of 07:00, 6 August 2008: the shading was lost

Följande 72 sidor använder den här filen:

Metadata